Workshops

Workshops

Jeg afholder workshops i den magiske pop up teknik for skoleelever i folkeskolen, efterskoler, højskoler, kunstskoler designskoler og for grupper af venner, kollegaer eller drop ind på museer, biblioteker og lign.

Jeg kan både tilbyde at afholde workshoppen på Østerbro i København eller møde op der, hvor I er. Varighed 2 – 6,5 timer.

I alle workshops indgår materialer i prisen, og jeg udlåner alt det nødvendige værktøj, så I skal bare møde op.

Priser

Prisen for en workshops afhænger af deltagerantallet, min. 6 personer.

Drop ind workshop afhænger, hvor I Danmark det afholdes.

Skoleklasser max 28 elever

Vælg f.eks.

2 timer passer til alle arrangementer, her gennemgår vi 3-4 grundteknikker og laver egne kort, hvor teknikkerne sammensættes med individuel vejledning i forhold til dit motiv.

Step 1: 6,5 time, en intensiv workshop med gennemgang af 6 forskellige teknikker og ca. en time til at udvikle egen kort, hvor teknikkerne sættes sammen med individuel vejledning i forhold til dit motiv.

Der er afsat ca. 20- 30 min. Frokostpause

Step 2: 6,5 time, en intensiv workshop med gennemgang af 5 forskellige og meget avancerede teknikker og ca. en time til at udvikle egne kort, hvor teknikkerne fra step 1 og 2 sættes sammen med individuel vejledning i forhold til dit motiv.

Der er afsat ca. 20- 30 min. Frokostpause

Drop in workshop​

Her har jeg forberedt nogle kort ud fra et tema, f.eks. kunne det være halloween-monsterworkshop eller julekort. Deltagerne møder op løbende, dog max 10 personer samtidig. Deltageren vælger et af de motiver, jeg har forberedt og udfører det med min hjælp.

På 2 timer vil ca. 35 personer kunne nå igennem workshoppen.

 

 

Sted

Hvor det passer jer i Danmark